2.04.2017 г., 19:15 ч.

Нотите на любовта 

  Поезия » Друга
351 1 6

Отвей, ветре, зорите с подаръци,
да отвяват бразди в пламъци.
В нощите усмивки подари
и заедно да се потопят във вълни.

Отнейде изумрудени върхове
крият дъгите Богове!
И в своите земи
влюбват се моми.

Лунната забрадка
с писмо като загадка
трепне в нощта
и ускори пулса на страстта.

Нотите на любовта
с руйно вино омайва.
И когато шепне слова,
пияното запява.

Нотите на любовта
слънцето напето опиянява.
Клавиша запява,
щом докоснеш го до забрава.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??