13.09.2022 г., 10:05 ч.

Нов адрес 

  Поезия » Любовна
200 3 2

Отида ли си, знам ще ме потърсиш.

Ще бъда някак блѝзо и далече.

На няколко пресечки от безсмъртие

и вляво до инфарктната сърдечност.

Ще имам километърна ограда

от няколко си стотин жълти изгрева,

а всичките, невиждали ни залези 

вероятно сам отново ще измислям. 

Не се страхувай! Тук ще се загубиш. 

По-страшното е изходи да няма. 

Живяла си в реалност на заблуди, 

а аз на чудеса не се надявам... 

Случайно ако сбъркаш впървом пътя, 

поспри се и огледай покрай тебе. 

Невидим съм, а бях от кръв и плът. 

Сега живея на адрес - Безвремие. 

 

Стихопат. 

Danny Diester 

06.08.2021

 

 

 

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??