18.02.2019 г., 9:52 ч.  

Нов гражданин 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
455 2 4

На власт пристана,

пари натрупа.

На ум остана - 

водниста супа.

 

Селото пусто

навек остави,

а то горкото

не го напусна.

 

Наляво псува,

надясно храчи.

На глас умува,

кат' гарга грачи.

 

Отзад се чеше,

отпред попипва.

Носа си рови

и пръст облизва...

 

На власт пристана,

пари натрупа...

Но пак остана

егати шута!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??