1.01.2019 г., 9:37 ч.

Нова година 

  Поезия » Гражданска
471 4 6

Честита ни Нова година!

С криле да се движим напред!

Дано да се слеем в дружина,

и с ек да отекнем навред!

 

Децата да бъдат щастливи!

Лицата да греят в нощта!

Ятата да пеят красиви,

и мир да погали света!

 

Любов да се пие и лее!

Да няма в душите кавги!

Добро в умовете да зрее!

Да липсват в очите сълзи!

 

Годината стара отлита,

и маха от тъмен безкрай!

За минало време не питай,

а бъдеще светло дерзай!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??