На спирката:
ръцете ми се топлят от бенгалски огън,
в очите ми - замръзнали искри.
И уж бях толкова привързана,
защо тогава чаках 20 дни?
И ето - 3 секунди до дванайсет!
Дали ще стигнат за желание?
Когато не съм вярвала в Новата година,
навярно просто те е нямало.
На спирката ни беше срещата, забрави ли?
И искам да се излъжа, че не си.
Колите спряха. Спряха и желанията.
Стоя и чакам, а часовникът показва три.
© Обичаща Всички права запазени