19.03.2006 г., 23:18 ч.

НОВА ПРОЛЕТ 

  Поезия
756 0 7

НОВА ПРОЛЕТ

Пролетта посипва нежни спомени
от предишната отминала назад,
сьс листа от есента прогонени,
завьрнали се живи в своя свят.

И затихналите мокри тротоари
стоплят грьб от стьпки вплетени.
а с пяська насипван февруари
и мислите ни хладни са изметени.

И процеждат се надеждите ни бьрзо
наедно сьс сльнцето през клоните,
че тази пролет вечно ще ни свьрзва
с топли като от стара пролет спомени.

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??