Mar 19, 2006, 11:18 PM

НОВА ПРОЛЕТ 

  Poetry
758 0 7

НОВА ПРОЛЕТ

Пролетта посипва нежни спомени
от предишната отминала назад,
сьс листа от есента прогонени,
завьрнали се живи в своя свят.

И затихналите мокри тротоари
стоплят грьб от стьпки вплетени.
а с пяська насипван февруари
и мислите ни хладни са изметени.

И процеждат се надеждите ни бьрзо
наедно сьс сльнцето през клоните,
че тази пролет вечно ще ни свьрзва
с топли като от стара пролет спомени.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??