1.08.2007 г., 18:27 ч.

НОВА РОЖБА... 

  Поезия
896 0 17
Имам повод за радост,
приятели, днес.
Чувствам се млад,
казвам го с чест .
Трудно раждане беше,
но все пак се роди...
Свободата искреше
от мойте очи...
Развълнуван съм много,
имам ново дете.
Чувствата ми са огън,
любовта ми - небе...
Нека Бог да му сочи
верния път.
Нека мойто отроче
да целува светът...
Е, приятели, казах!
Радвайте се със мен!
Нека моята радост
бъде ви... някой ден...



© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??