2.01.2009 г., 11:56 ч.

Новата година 

  Поезия » Гражданска
756 0 12
Вече сме в новата година
и сменихме с нов живот календара.
Бях посадил дните си в градина
и сега осъзнах, че аз съм градинарят.


И ще си поддържам градинката красива;
не бих допуснал и тревичка да ми пречи.
И когато плодовете си бера щастливо,
ще раздавам на всички, без изкуствени речи.

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??