2.01.2013 г., 13:21 ч.

Ново начало 

  Поезия » Друга
420 0 0

Нова година.

Нов ден.

Ново начало.

Нови идеи.

Нови надежди.

Нови мечти.

Тръгваме.

За да ни има.

 

Ванко Николов(Starkmaster)

 

 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??