20.08.2014 г., 21:15 ч.

Новородени 

  Поезия » Друга
841 0 6

Мечтите спят

във миглите на времето

и чакат

да разцъфне сутринта,

за да поемат

с пулса на сърцето ни

първите си глътки

свобода.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??