19.05.2013 г., 17:28 ч.

Нужни са ми само две дози истина... 

  Поезия » Друга
424 0 1

Нужни са ми само две дози истина,

две дози, но ударни, венозни.

Нужна ми е само една усмивка,

една, но истинска, от която кръвното се вдига.

 

Нужен ми е донор,

но такъв, който въпроси не задава,

който любов не проси,

а търпеливо чака.

 

Нужна ми е и като че ли малко страст,

но такава, от която не боли,

от която бузките се зачервяват,

а сърцето все по-бързо тупти. 

 

Нужен ми е аромат на мъжка сила,

аромат, от който да не спя,

нужна ми е и една ръка игрива,

която цяла нощ да ме върти.

 

Нужна ни е малко водка,

водка, за да не горчи,

след водката - разходка,

по-добре мълчи!

 

Нужна ми е тръпка,

за да се усетя жива аз,

нужна ми е тръпка,

която пеперудите да възкреси.

 

Нужна ли е връзка?!

Не е нужно да сме "нас".

Просто като джентълмен се дръж

и целувай във захлас.

 

Нужна ми е истина,

дори болезнена да бъде тя,

нужно ми е в нещо да повярвам,

направи ми този жест!

 

Подари ми време,

подари ми цигарен дим и дозички кафе,

подари ми нощен душ,

подари ми две ръце.

 

Подари ми себе си,

нужен си ми ти...

защо, кога и как...

нека да не знаем...!!!

 

 

                                                                                            25. 02. 2013 г. (на Д.)

 

 

 

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??