17.03.2015 г., 20:28 ч.

Някак 

  Поезия » Любовна
540 0 2

Аз някак си ще си отида,

и някак си ще продължа,

във някой някак ще се влюбя,

душата си ще премълча,

ще скривам огнените стъпки –

за истината ще горя,

в сърцето ми остават кръпки –

това бе страшната цена.

И някак пак ще заживея,

и някак пак ще преболи,

и някак с него ще се смея,

макар да исках да си ти.

 

А после някак след години

случайно на един площад

с теб някак си ще се разминем,

за да не се познаем пак.

Аз някак си ще си отида,

преди очите да ме спрат

и някак си ще съм щастлива...

 

Единствено не зная как.

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??