28.11.2012 г., 12:47 ч.

Някаква цена 

  Поезия » Любовна
536 0 2
Ела, любов! Ела да ме спасиш!
От страст изгарям, угаси ме!
Във пепел се превъщам, виж!
Побързай, обич моя, помогни ми!

Обърках пътищата! Вече няма път!
Животът безвъзвратно си отива...
Останах на безлюден кръстопът –
ела, любов, ела, за да ме пазиш жива!

Не ме оставяй тук сама! Ела!
Животът ми без теб не струва!
Любов, кажи ми някаква цена,
с която обич лесно се купува.

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??