2.03.2020 г., 11:22 ч.

Някаква си рана.. 

  Поезия » Любовна
897 10 30

Спъвам се в сърцето си. Фатално.

Боли като ожулиш глупостта му.

Свикнах. Все съдрана ходя. Бавно

Боли ме само някаква си рана.

 

Безумие ме дави в тишината

Мислите пълзят еднопосочно.

Какво като е срамна голотата

събличам ги. Пред себе си.

                                     Порочно..

 

В сънища неканено се вмъкваш

(съзнателно, понеже, те избягвам)

Крадеш ми свободата да сънувам

Какво пък..? Аз на сънища не вярвам.

 

Празничните нощи са самотни.

Но с мене е приятел самотата

Сипвам ѝ. Наздравиците нощни

лекуват сякаш болките в душата.

 

Спъвам се в сърцето си. Фатално.

Боли като ожулиш гордостта му.

Ще стана. Ще ми мине. Много бавно,

Нали е само някаква си рана...

© Деница Гарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??