5.11.2008 г., 20:33 ч.

Някакво усещане без име 

  Поезия » Философска
642 0 11
 

Някакво усещане без име

у мене нарисува красота,

издигна ме над битовата зима

високо

над баналните неща.

Душата си не можех да позная -

пораснаха й смисъл и крила,

а светлината имаше позлата,

по-ярка,

завладяваща духа...

Усещането беше като чудо!

Откраднат рай

сред градска сивота...

Загубих се за малко.

Пълна лудост!

Но лудите

откриват същността.

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??