13.10.2013 г., 15:08 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
558 0 0

Някой ден принцеса ще стана

и заедно с него ще блестим.

Ще се чувствам красива и желана

дори с рошава коса и без грим.

 

Ще ме гледа с блестящи очи,

ще разбира без да казвам нищо.

Няма да си тръгне, ще стои

и за него аз ще бъда всичко.

 

Ще ме прегръща щом плача,

защото без него не мога.

Макар че съм огромна каша,

той пак ще ме обича много.

 

Ще ме обича твърдоглава

и много ще го ядосвам.

Въпреки това ще полудява

всеки път, щом го докосна.

 

Когато посред нощ се събудя,

той тихичко до мен ще спи.

Ще се усмихна и ще се зачудя:

"Как може толкова прекрасен да си?"

 

Коремът ми ще почне да се свива.

Изведнъж светът ще стане друг.

Ще осъзная колко съм щастлива,

че обича ме и че е тук.

 

Обещавам, ще съм негова вечно.

Ще го обичам и не ще престана.

Знам, че още е далеч, но

някой ден принцеса ще стана.

© Диляна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??