22.01.2016 г., 7:41 ч.

Някой ден 

  Поезия
772 1 1

 

Ще крачим заедно,
ще прекосяваме реки,
планини и гори.

Заедно приказки ще пишем.


Мило мое мъничко детенце-
мама ще те хване за ръка
и бавни стъпки по пътя нии ще правим,
а вечер мама ще те пуска и 
в сънищата ти сама ще те остави,
за да изживееш свойте приказни игри, 
а когато пожелаеш 
ще те гушкам и в прегръдките си ще те вземам 
сълзите ти с кърпичка ще трия, 
раните с вълшебната вода и памук ще попивам,
косичката ти със сапун и вода ще обливам. 


В прегръдките си отново ще те вземам

и с майчини целувки лицето ти аз ще обливам.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като го четете може поне да сложите един коментар или едно харесване, ако го харесвате...много е долно само да гледаш и да подминаваш. Не сме на пазар все пак, смята се, че тук има добри писатели....
Предложения
: ??:??