Някъде, дори не знам къде,
все има място в цялата вселена,
където те посрещат със сърце,
а не с клеймо за обич позволена,
където даже между две стени
една любов цъфти и съществува,
където аз съм твоя, мой си ти
и само топли утрини сънувам...
Някъде, дори не знам защо,
мястото е толкова различно,
но там две думи просто са едно
само за това, че се привличаме...
И нека да ми казват, че за нас
надежда няма, че не ни е писано,
аз знам, че има място на света,
където за любов ще сме орисани...
© Светла Всички права запазени