26.04.2024 г., 11:28 ч.

Някъде те има 

  Поезия » Любовна
70 2 0

 

Слушам твоят глас опиянен,
чудя се какво ми стори...
Мисля си за теб и мен,
как показваш ми простори нови...

 

Говорим с часове,
това е нетипично!
Но наш'те гласове
така добре си се разбират!

 

А думите танцуват сякаш,
в невидим танц на любовта,
отсреща ти ме чакаш,
а аз пък в теб намирам светлина!

 

И търся те, а ти пък - мене,
всеки нещо в другия намира,
мисля, май е време
отново за магия!...

 

Срещата кога е?
Чакам търпеливо!
Чувствам се щастлив и по- добре,
че си там, че някъде те има!...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??