12.01.2008 г., 7:59 ч.

Няма 

  Поезия » Друга
469 0 2

Няма да остана

и не ще помисля

да престана,

не ще измисля

начин да се спра,

не ще се мъча

и да заспя.

Не ще остана в тъча

и не ще дочакам

ти да се сетиш пръв,

не ще те чакам,

не се чувствам като стръв

и ще те заменя...

Да се замисля - как пък не!?

Само хода ще променя

пък да става каквото ще...

 

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??