Няма да ти кажа - "остани",
дори и всичко вътре в мен да вика!
Далеч отивай, пълен е светът с жени,
аз тежък камък вече в гърдите имам...
Няма да ти кажа - "с мен бъди",
дори душата да е в скръб обвита.
Когато тръгваш вратата бързо затвори,
не искам след тебе студ да лъха...
Няма да ти кажа - "мен помни",
чувствата отдавна вече са в боклука.
Споменът за теб много дълго ще горчи...
Тръгвай вече... Желая ти сполука!
© Пламена Владимирова Всички права запазени