8.12.2015 г., 9:47 ч.  

Няма любов късна 

  Поезия » Любовна
396 0 3

Кръстен с трите пръста

в обич – знае как е,

да висиш на кръста

на любовна факла.

 

Час по час изригва,

после се спотайва

и една енигма

сладко ни омайва

 

и до старост дреме

обич вулканична.

Тя ще се съвземе

и ще паднат ничком

 

всички в земетръса

с чело към земята.

Няма любов късна –

вечна е и свята!

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??