Dec 8, 2015, 9:47 AM  

Няма любов късна 

  Poetry » Love
390 0 3

Кръстен с трите пръста

в обич – знае как е,

да висиш на кръста

на любовна факла.

 

Час по час изригва,

после се спотайва

и една енигма

сладко ни омайва

 

и до старост дреме

обич вулканична.

Тя ще се съвземе

и ще паднат ничком

 

всички в земетръса

с чело към земята.

Няма любов късна –

вечна е и свята!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??