27.11.2018 г., 1:40 ч.

Няма ме 

  Поезия » Любовна
631 2 3

Мързелив неделен ден, 

сгушени, обичащи, щастливи..

филма вече е към своя край, 

дояждаме изстиналата пица.

 

Целуваш ме нежно.

- Затвори очи и си намисли желание.

- Желая теб! - прошепнах и отворих очи.

Няма те, никога не те е имало,

студено и празно е.

 

Било е сън,

просто сън!

Затварям очи - няма ме.

Никога не ме е имало.

© Цветина Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??