Мързелив неделен ден,
сгушени, обичащи, щастливи..
филма вече е към своя край,
дояждаме изстиналата пица.
Целуваш ме нежно.
- Затвори очи и си намисли желание.
- Желая теб! - прошепнах и отворих очи.
Няма те, никога не те е имало,
студено и празно е.
Било е сън,
просто сън!
Затварям очи - няма ме.
Никога не ме е имало.
© Цветина Ненчева All rights reserved.