22.08.2008 г., 10:47 ч.

Няма ни!... 

  Поезия » Любовна
756 0 22
                 Няма ни!...

Усещаше ме ти, че зная всичко,
усещаше сърцето ми, че е самичко,
душата ми, че пуста е - от пясък...
и всеки ден пилее се със крясък!...

Колко много ще ми трябва,
да бъда пак... каквато бях,
колко много пуста радост
в очите ми ще свети - като грях!...

Вече съм безкрайна - като бездна
и лятото... и нощите ми звездни,
но няма в тях на обичта следите...
няма ни - дори и нас самите!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??