2.12.2009 г., 22:21 ч.

Нямам 

  Поезия » Друга
731 1 7

Водно е. И приливно.

Дъждове в очите ми.

Риби. Ти. И синьо.

Аз. Луни. И стихове.

Дните ми са дълги.

Нощите - бездънни.

Думи. И безмълвие.

Сънища. И сбъдване.

Времето е спряло.

Аз седя на покрива.

Котка. Черно-бяла.

Слънцето е топло.

Викам. Във ума си.

Мисля. Периферно.

Точно по ръба

режа равномерно.

Смях. До гъдел. В тихото.

Рошав и по детски.

Няма да приличам

никога на себе си.

Облаци. Препълнени.

Дъждове. И приливи.

Сигурно сме влюбени.

Или просто живи.

Дъното. В очите ми.

Все го приближавам.

Ято черни птици.

Взрив. И разширяване.

Пътят. Зад мембраната.

Скъсана от искане.

Нямам. И съм цяла.

Нямам. И съм истинска.

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??