26.04.2018 г., 19:22 ч.

Нямам сълзи да заплача 

  Поезия » Гражданска
325 1 2

Нямам сълзи да заплача

 

Аз нямам сълзи да заплача,

за моя български народ,

макар,че истински го тача

и с него страдам цял живот!

 

Защото цигани и турци

превземат моята страна,

а българите клатикурци,

хихикат злобно от страна!

 

А сме едва от сто години,

прибавим  ли  и петдесет,

ще найдем точната причина,

да са нещата ни на ред!

 

Ще кажем, че сме търпеливи!

О, не нещата не са в ред!

Ний като роби сме страхливи!

Разчитаме все на късмет!

 

Със хитрости сми се родили!

В престъпни схеми се плетем!

Във чуждото очи сме впили

и все от чуждото крадем!

 

30.10.2011г. София

 

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??