13.07.2012 г., 14:18 ч.

О-без-образ-еност 

  Поезия » Любовна
673 0 1

С бръснарско ножче

ще изрежа всеки ъгъл

на моята наивност
и всеки къс разочарование.
Ще отхапя и спомена,
болящ около дланите.
Със сол ще разтривам
бедрата си, да забравят
да си пожелават първи,
ще обеля устните си,
а косите ще отрежа,
за да не ме познае никой...
(ако си отидеш)

© Сирарпи Мирзоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може би не го усетих така, както ми се искаше, но определено ми хареса.
Предложения
: ??:??