10.04.2020 г., 9:03 ч.

О, Ковид 

  Поезия » Епиграми
755 0 0

О, Ковид! О, Ковид! 

С око вид неразличим.

Без съд осъмнахме в окови,

с правото да слушаме и да мълчим.

© Юрий Радулов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??