14.03.2013 г., 23:14 ч.  

О, твоята любов ненаситна 

  Поезия » Еротична
915 0 2

Отново сънувах как те събличам и как те галя с устни.

Как телата ни се сливаха и как бяхме повече от...

Сърцето ми биеше лудо, докато ти ме докосваше.
Устните ми пресъхваха,

о, твоята любов ненаситна.

Люби ме!

Мъжествеността, която излъчваше, беше толкова магическа, 

а начинът по който правехме любов, беше неописуем.

Любов! - това беше всичко, всичко, което исках.

А ти я правеше толкова добре.

 

Изпадах в екстаз, докато ти прошепваше моето име и лудо ме докосваше.

Начинът, по който ме докосваше и целуваше, 

начинът, по който ме гледаше, караше сърцето ми да тупти така силно.
О, твоята любов ненаситна! 

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??