5.02.2015 г., 2:00 ч.

Обертонове 

  Поезия » Друга
878 0 4

Капака на пианото намята

фалшива тишина върху клавишите.

Обидно звуци се маскират в мрака

на спомени - от старите афиши.

В слънчеви лъчи ще се прикрият

онези недочути обертонове

ще дойде ли дъждът да ги отмие

или ще си останат само стонове

изваяни от нечие сърце

приело от вибрациите смисъл.

Светът е само две ръце

с които в ноти Бог ни е описал.

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??