8.04.2008 г., 22:05 ч.

Обещание! 

  Поезия
843 0 3

Обещание!


 

Поглеждаш в дълбините на душата,

поглеждаш в тъжните очи...

Изправяш се лице в лице с тъгата,

а вътре в тебе болката кипи!

 


Около теб морето е безкрайно,

морето от изплакани сълзи...

Около теб витаят много мисли

и много спомени забравени...

 


В сърцето няма вече нищо -

ни радост, болка, ни тъга,

там има само тежест безгранична,

една огромна празна самота!

 


И пита те душа ранена

защо отново нея я боли?!

Какво да кажеш?! Тя е уморена

от болка, мъка и безкрай сълзи!

 


Дали ще се събудиш утре?!

Дали ще има слънце и мечти?!

Аз знам, това не те интересува,

защото чувстваш - ти изгубен си!

 


Дали ще имаш силите да станеш?!

Да продължиш с вдигната глава

и на живота да се радваш,

да литнеш в нови небеса!

 


Дано един ден болката отмине,

дано отново се усмихнеш ти!

А дотогава аз ще съм до тебе

и след това, и винаги!

 

© Илияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??