27.12.2007 г., 8:27 ч.

Обещания 

  Поезия
569 0 4

Душата ми не струва обещания,

оставени от някого преди,

да се преструваш, че обичаш е измамно

и само повече някого ще го боли...

 

Сълзите ми не вярват в обещания,

оставени в крайпътна механа,

в безмисленост оставена от някого,

напук на обещания вървя една.

 

Мечтите ми не се подхранват с обещания

и сънища, в които съм сама...

Само Дяволът е сам в душата ми - понякога,

ще ми обещаеш ли сега... СВЕТА?

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??