16.10.2018 г., 9:31 ч.

Обещаното 

  Поезия » Любовна, Друга
447 2 6

Речено бе – да е сторено,

в светлината на общата ласка,

дето сваля човекът своята маска.

Дето гасне и чака – в общото тъмно

да пристигне… Да посрещне…

Да залезе… И да съмне…

 

Капят минутите, счупи се тишината,

и потече по пода, и отключи вратата…

Никой не влезе, сякаш не дадено

обещаното се изниза… Без да е обещано.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

* На Таня...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??