Обич
Обич
в душата си нося -
искрена, бяла,
щастлива.
Сякаш в белота
е обвила душата ми,
нося я
в мене красива.
Тази обич закичвам я с песен,
слагам и цвете в главата,
толкова свидна,
с мен тя е богата.
© Мария Всички права запазени