12.06.2020 г., 16:32 ч.

Обич край лагуна 

  Поезия
593 6 14

Нежност синя устни гали,

слънце лятно ги целува.

Вечност топла с жар воали

вее пламък. Тръпка лунна

гмурва се в очи безбрежни -

две морета, звезден замък.

И вълни с коси небесни

плискат своя нежен блясък.

Сватбен танц душа жадува,

жени се сърце за нея.

В утро златно край лагуна

сее лятна обич фея.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??