18.06.2008 г., 7:18 ч.

Обича ме – не ме обича... 

  Поезия » Любовна
868 0 11

Подобно на листа от маргаритка

откъсвам дните с нееднакви настроения.

Когато вечер седна със напитка,

премислям всички свои чувства и съмнения.

Веднъж си вярвам

и сърцето ми в екстаз ликува,

а друг път страдам 

и душата си с лъжи лекувам.

И както в края

от цветето остава само дръжката,

сега аз зная –

Съдбата чака някъде с развръзката.

 

© Деси Копчалийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??