2.11.2011 г., 10:37 ч.

Обичай ме... 

  Поезия » Любовна
577 0 6

Обичай ме...

 

Обичай ме...

                                                      С любовта, която руши

                                                           и любовта, която създава.

                                                         С любовта, която лекува,

                                                             и която докрай разболява.

Обичай ме...

                                                         Със страст, която не пита,

                                                                  със страст в безумните струни.

                                                               Като мълния която връхлита,

                                                                    като пламъка луд помежду ни.

Обичай ме...

                                                        Със порив, за да ме има,

                                                                 със мисъл докрай в сетивата.

                                                                    За да стана нетленна, но зрима

                                                                       от любовта ти безкрайно богата.

Обичай ме...

                                                                      За да рисувам красива картина,

                                                                     с пламък от страстно безумие.

                                                             Нотите минорно застиват,

                                                                    разпалили поезия без думи.

 

01.11.11 г.

гр. Шумен

© Галена Върбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??