15.04.2022 г., 19:41 ч.

Обичал ли си 

  Поезия » Любовна
242 2 3

     Обичал ли си

 

Приятелю обичал ли си някога жена,

която ти е превзела изведнъж сърцето.

Когато видиш я да тръпне твоята душа,

да спомниш любовта първа на момчето.

 

Жена красива, нежна с усмивка на уста,

висока, стройна като самодива девойка.

Да я погалиш по дългата и хубава коса,

да я целунеш и да ти отвърне с целувка.

 

Обичал съм приятелю много жени в живота,

в тях аз търсех моята любима излязла от съня.

Красивите им лица не бяха същите под маската,

не ме разбра никоя от тях или просто не пожела.

 

Обичал съм приятелю и знаеш ли как боли,

когато дал си на жена себе си и своето сърце.

Когато тя захвърли подарените от теб цветя,

в душата ми отново се завръща сивата тъга.

 

И от мойте очи спускат се само две сълзи,

лицето каменно е но душата много ме боли.

Прегръщам отново моята Съдба и Самота

и продължавам да я търся там някъде в света.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??