12.02.2010 г., 10:20 ч.

Обичала ли си… 

  Поезия » Любовна
1257 0 13

Ти някога изпитвала ли си любов -

такава страстна, непонятна…?

Откъсната отвътре с болезнен зов,

дарена някому и безвъзвратна…

 

Желала ли си някого без дъх,

за да ти дава смисъла в зората…

И не да жертваш твоето сърце с кръв,

а споделено да е с някой в теб самата.

 

Плакала ли с пресъхнали очи,

които могат в безкрая да мечтаят…?

И не да мислят за баналното „върви”,

защото изхода не искат да познаят…

 

Обичала ли си със жаждата първична –

която кара те да полудееш…?

За всеки да си толкова различна,

но само за един да можеш да изтлееш…

© Валентин Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??