9.02.2007 г., 1:44 ч.

Обичам 

  Поезия
764 0 1
Обичам те, теб и твоето лице, обичам те, теб и твоите ръце, обичам те, теб и твоето сърце, обичам те, моето сърце за твоето копнее. Изглежда сякаш беше вчера, аз бях хлапе, а ти за мен Венера, влюбих се в теб още като те видях, обичам те, нежно аз ти шептях. Обичам те, моя любов, кажи ми, че споделяш моите чувства, кажи ми само веднъж, че обичаш ме, и за един миг твои ще съм завинаги...

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Завинаги...Именно това е същноста на Сърцето.То Обича Завинаги !
Предложения
: ??:??