22.11.2011 г., 23:32 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
578 0 1

Обичам погледа ти сутрин,

щом отвориш очи.

Едва поглеждаш ме, но ме целуваш

и отново в мен се сгушваш ти.

 

Обичам смеха ти непринуден

и очите - греещи звезди.

В тях виждам небето, слънцето, морето.

В тях виждам себе си дори.

 

Обичам ръцете ти нежни,

които милват ме, докато заспя.

А после силно ме притискат

до теб, до края на нощта.

 

Обичам как ми казваш

''обичам те'' на уше

и после силно ме гушкаш

с двете си ръце.

 

Обичам да те прегръщам силно.

Да те целувам нежно, без да спра.

Да те гледам мълчаливо,

да те сънувам, докато спя.

 

Обичам всяко нещо.

Всяка малка част от теб.

Обичам да те имам.

Обичам да обичам теб.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??