Обичам просто да лежа.
И да мълча...
Но сгушена в тебе.
Да обличам мисли в тишина,
които никой не умее да ми вземе.
Времето. Просто него обичам.
Нашето време с теб, само с тебе.
Пръсти в косите медни да сплитам.
В погледа нежен да виждам спасение.
Ритъмът. Просто него обичам.
Нашият ритъм, моят и твой.
На две сърца общият ритъм,
намерили глътка покой.
Звукът. Просто него обичам.
От твоите устни звукът.
Мислите мои в цвят да облича.
Но само ти пак да знаеш...Цветът.
Мирисът. Просто него обичам.
На твоя парфюм. По кожата твоя.
В друга реалност с теб да отлитам.
Да бъдем с теб. В света. Него. Моят.
Допирът. Просто него обичам.
Не кой да е. Твоят. Единствен.
Силно в тебе щом ме притискаш,
Спомен оставяш. В мене. Убийствен.
Погледът. Просто него обичам.
Шоколад. Млечен. Да, точно твоя.
В него, любимият, себе си да виждам.
Целият свят. В очите ти. Моят.
Обичам просто да лежа.
И да мълча...
Но сгушена в тебе.
Да обличам мисли в тишина,
които никой не умее да ми вземе.
© Слънчице Всички права запазени
Това е любовта...