14.12.2005 г., 21:26 ч.

Обичам те 

  Поезия
1075 0 1
Стоя сама и гледам безкрая,
усещайки как ме отвежда в миналото,
искам да си спомня...
искам всяка отминала секунда
 да мине през очите ми пресушавайки
тяхната болка.Не издържам...
затварям очи и в миг усещам диханието ти,
как ме докосваш,но не...това не е изстина..
това е моята мечта -да си с мен тук и сега.
Това което...което усетих беше просто вятъра
играещ си с косата ми и шепнещ с твоя глас
"Обичам те"

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??