Dec 14, 2005, 9:26 PM

Обичам те 

  Poetry
1089 0 1
Стоя сама и гледам безкрая,
усещайки как ме отвежда в миналото,
искам да си спомня...
искам всяка отминала секунда
 да мине през очите ми пресушавайки
тяхната болка.Не издържам...
затварям очи и в миг усещам диханието ти,
как ме докосваш,но не...това не е изстина..
това е моята мечта -да си с мен тук и сега.
Това което...което усетих беше просто вятъра
играещ си с косата ми и шепнещ с твоя глас
"Обичам те"

© Емилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??