2.08.2022 г., 8:53 ч.

Обичам те безкрайно 

  Поезия » Любовна
835 3 5

    

Обичам те безкрайно

 

Очите си притварям

и пада вечерта.

Със тебе разговарям,

красива е нощта!

 

В такава лунна вечер

на мен не ми се спи.

Светът е тъй далечен,

обсипан в светлини.

 

Обичам те безкрайно,

такъв, какъвто си,

и знам необичайно,

по детски може би!

 

Със бялото и черно

във твоята душа!

Със всичко твое земно,

дори и да греша!

 

       Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??