Обичам ви, дечица мои мили!
Където и да сте във този час,
не искам да сте и за миг унили –
да се изправите, ще съм до вас!
Обичах ви преди да се родите,
усещах ви със своето сърце,
вий слънцето сте, щастието в дните,
от първи миг поела ви в ръце!
Не съм мечтала да сте съвършени,
усмивката сте моя... всеки ден.
Бъдете винаги благословени,
най-ценното богатство сте, за мен!
Каквито сте – такива ви обичам!
Сълзѝте ви и мъка ще изтрия,
през огън съм готова да дотичам –
нещастието – в мене да попие!
Болезнен тон в гласа ако усетя,
сделка с Дявола дори ще сключа
и ще го пратя в моя кръг – десети,
гдето има още да научи!
© Pepi Petrova Всички права запазени