26.01.2009 г., 19:07 ч.

Обичам я 

  Поезия » Гражданска
865 0 20

Българка - влюбена, свободна,

премерена с достойнство,

съшита със привързаност,

в халище - цвете извезано.

Българка - женствена,  дръзка,

от поляна взела фантазия

и царствен дух, от слънце огряно

халище, с боя непокорна.

Българка - красна, свенлива,

облечена в най-бялата си риза,

изтъкала от мечти небесни

халище и своя огън извечен.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??